ua en ru

Форекс: Огляд валютних пар на 27 червня 2014 р

(Котирування наводяться за станом на 03.50 за Гринвічем)Євро на Форекс торгувався майже без змін на азіатській сесії і, мабуть, буде консолідуватися без певного напрямку.

(Котирування наводяться за станом на 03.50 за Гринвічем)

Євро на Форекс торгувався майже без змін на азіатській сесії і, мабуть, буде консолідуватися без певного напрямку.

Разом з тим валютні аналітики BNP Paribas зберігають оптимізм щодо довгострокових перспектив британської валюти на ринку Форекс після нещодавньої заяви керуючого Банку Англії Марк Карні.

"Серед інших десяти основних валют перспективи британського фунта на ринку Форекс з точки зору підвищення ставок виглядають найбільш привабливо", - вважають вони.

"Мабуть, Банк Англії почне підвищувати ставки до кінця цього року або на початку 2015 року", - сказав валютний стратег-аналітик Bank of Tokyo Mitsubishi UFJ Лі Хардман.

Долар США на ринку Форекс впав щодо інших основних валют на розчаровують даних по американській економіці, які показали, що її відновлення ще не настільки сильно, щоб ФРС підвищила процентні ставки.

"Долар на Форекс повернувся до більш традиційної реакції на економічну інформацію і впав на повідомленнях про слабких даних", - сказав старший валютний стратег-аналітик BNY Mellon Майкл Вулфолк.