ua en ru

Форекс: Огляд USD на 19 лютого 2014 р

У вівторок, 18 лютого, більшу частину часу торги на Форексі йшли активно. Основні валютні пари на ринку Форекс здійснювали різноспрямовані рухи.

У вівторок, 18 лютого, більшу частину часу торги на Форексі йшли активно. Основні валютні пари на ринку Форекс здійснювали різноспрямовані рухи. Пара євро/долар на Форексі, відкривши вівторок з позначки 1,3705, зуміла дійти до рівня опору з відміткою 1,375 дол. США. Підтримку парі надали дані про німеччину від дослідницького інституту ZEW, нагадують трейдери.

Новини ринку Форекс. Основна валютна пара, схоже, висоти зовсім не боїться - євро/долар на ринку Форекс рветься вгору, незважаючи на провальні німецькі звіти від ZEW, сумнівний зовнішній фон і загальний моральний розлад серед учасників ринку Форекс. То "бики" втратили почуття реальності в покупки, то ринок Форекс намагається забратися вище, щоб потім випадково "упустити" євро з максимумів, зазначають аналітики.

Середа, 19 лютого, на думку експертів, може стати найбільш значущим днем тижня. Великобританія проведе голосування по ставці. Так само країна опублікує дані про безробіття. Швейцарія надасть дані про індекс настроїв інвесторів від дослідницького інституту ZEW. США відзвітують по роздрібних продажах, а також за базовим індексом цін виробників (PPI. Як вважає експерт, валютна пара євро/долар на ринку Форекс з поточного курсу 1,375 дол. США, що склався на 11:00 за київським часом, у разі позитивних даних спробує дійти до рівня 1,38. В іншому випадку, можливий відкат у район 1,371 дол. і нижче, відзначають аналітики.

У будь-якому випадку проти долара на Форексі поки грає очікування паузи в згортанні QE3 - готуються до публікації "хвилинках" Федеральної резервної системи (ФРС) США за підсумками січневого засідання можна буде відшукати, швидше за все, прямі вказівки на бажання регулятора почекати з новими скороченнями. Що саме відбувається в американській економіці, ФРС не пояснює, але зрозуміло і так: всі ті заходи, що були спрямовані на пожвавлення грошового обігу, стабілізацію ринку праці та інші важливі США моменти, вже реалізовані, більшого ефекту QE3 не дає, і прийшов час відключати економіку США від штучної вентиляції. У цьому світлі цілком ймовірно, що до публікації січневого протоколу ФРС в 21:00 за київським часом ринок Форекс буде продовжувати купувати пару євро/долар. Мета на середу - 1,379, відзначають експерти.