ua en ru

Форекс: Огляд NZD на 5 червня 2014 р

Новозеландський долар на Форекс трохи виріс відносно долара США, оскільки сильна підтримка пари на 0,8400 встояла під час сесії в Веллінгтоні.

Новозеландський долар на Форекс трохи виріс відносно долара США, оскільки сильна підтримка пари на 0,8400 встояла під час сесії в Веллінгтоні. Валютний стратег-аналітик Bank of New Zealand Райко Шаріф сказав, що парі насилу намагалася пробити цей рівень вранці в четвер, але відскочила від неї.

Новини ринку Форекс. На сесії у Веллінгтоні пара новозеландський долар/долар США на Форекс торгувалася по 0,8438 проти 0,8414 ввечері в середу. Алекс Хілл з HiFX сказав, що новозеландський долар на Форекс трохи виріс щодо австралійського долара після виходу торгового балансу Австралії, який не виправдав очікувань. У квітні вперше з листопада місячний баланс зовнішньої торгівлі Австралії був зведений з дефіцитом 122 млн австралійських доларів, в той час як ринок Форекс чекав позитивного сальдо 300 млн австралійських доларів.

Пара новозеландський долар/австралійський долар на Форекс торгувалася по 0,9088 проти 0,9080 ввечері в середу. Хілл додав, що черговим основним фактором впливу на новозеландський долар стане рішення Резервного банку Нової Зеландії за відсотковою ставкою на наступному тижні.

"Ринок починає думати, що обігнав самого себе (в плані різкості підвищень), і ми, звичайно, чекаємо, що керуючий РБНЗ підтвердить це", - сказав він.