ua en ru

Форекс: Огляд NZD на 18 червня 2014 р

Новозеландський долар на Форекс дотримується вузького діапазону в очікуванні заяви Федеральної резервної системи щодо грошово-кредитної політики, яка буде представлена пізніше протягом світового дня.

Новозеландський долар на Форекс дотримується вузького діапазону в очікуванні заяви Федеральної резервної системи щодо грошово-кредитної політики, яка буде представлена пізніше протягом світового дня. В кінці сесії в Веллінгтоні пара новозеландський долар/долар США на ринку Форекс торгувалася по 0,8659 проти 0,8663 у вівторок ввечері, а пара новозеландський/австралійський долар - по 0,9281 проти 0,9263. Пара новозеландський долар/долар США на Форекс, як і раніше торгується майже без змін, "оскільки інвестори не бажають заходити далеко в ту або іншу сторону перед оголошенням рішення ФРС", сказав Кріс Хантер з Western Union Business Solutions.

Останні дані, такі як опубліковані у вівторок дані по інфляції, можуть послабити занепокоєння" ФРС з приводу низької інфляції, зазначив він. Міністерство праці США у вівторок повідомило про те, що споживчі ціни в травні виросли на 0,4%, і це є самим сильним зростанням більш ніж за рік. В цілому "важко сказати, чи буде в заяві позначено новий напрям політики, але в даний час ринок Форекс не готовий ставити на той чи інший результат", сказав Хантер. Що стосується новозеландських новин, то інвестори на Форекс чекають виходу в четвер даних по ВВП за 1-й квартал, хоча Хантер вважає, що тільки сильна розбіжність реального значення з прогнозом може вплинути на ринок. Згідно із серединним прогнозом 14 економістів, опитаних Wall Street Journal, ВВП Нової Зеландії в 1-му кварталі зріс на 1,2% порівняно з попереднім кварталом і на 3,7% порівняно з тим же періодом попереднього року.