ua en ru

Форекс: Огляд GBP на 27 червня 2014 р

У п'ятницю, 27 червня, британський фунт на Форекс продовжує торгуватися вище позначки 1,7 дол. США.

У п'ятницю, 27 червня, британський фунт на Форекс продовжує торгуватися вище позначки 1,7 дол. США. До 13:00 за київським часом його ціна на ринку Форекс склала 1,7025 дол. США. Вийшли статистичні дані не сильно вплинули на курс валюти.

Новини ринку Форекс. Згідно з останньою оцінкою, ВВП країни в I кварталі виріс на 0,8% порівняно з попереднім кварталом і на 3,3% в річному численні, повідомляє національне бюро статистики. Темпи зростання залишилися без змін порівняно з попередньою оцінкою, але уточнені дані показали, що капіталовкладення компаній були вище, ніж вважалося раніше. Це ознаки того, що відновлення на початку торкнулося споживчих витрат, потім поширилося і на інші сектори економіки.

Ще одним ньюсмейкером став глава Банку Англії Марк Карні. В інтерв'ю ВВС він сказав, що в найближчі роки ряд факторів будуть як і раніше уповільнювати розвиток економіки. Попит на британський експорт буде низьким-за проблем єврозони, у той час як курс фунта на Форекс буде як і раніше високим.

Але головне, чого чекав ринок Форекс від Карні, - це прогноз щодо ключової ставки Банку Англії.

"Стара нормальна - це не нова нормальна", - сказав Карні про процентної ставки, тим самим давши зрозуміти ринку Форекс, що, навіть якщо Банк Англії піде на посилення грошово-кредитної політики, різкого зростання відсотків не буде.