ua en ru

Форекс: Огляд EUR/USD на 4 червня 2014 р

Пара євро/долар на Форекс торгується у вузькому діапазоні. Напередодні, 3 червня, вона отримала свою порцію негативу і позитиву:

Пара євро/долар на Форекс торгується у вузькому діапазоні. Напередодні, 3 червня, вона отримала свою порцію негативу і позитиву: звіт про безробіття в єврозоні показав несподіване зниження її рівня, а ось дані CPI свідчили про більш низької інфляції, ніж передбачалося. Ці суперечливі новини спочатку привели єдину валюту в район 1,3600 дол., проте через кілька годин ринок Форекс почав турбуватися про те, що саме євро не падає на слабкою інфляції, то "дно" вже досягнуто і настав час купувати. Це допомогло парі на Форекс завершити вівторок на рівні 1,3621 дол./євро.

У середу, 4 червня, на Форекс спостерігається невелике ослаблення євро до долара, хоча нижче рівня 1,36 курс не опускається.

Новини ринку Форекс. Вийшли в єврозоні дані щодо ділової активності в сфері послуг були практично проігноровані гравцями. Остаточний індекс менеджерів з постачання (PMI) Франції для сфери послуг склав 49,1 пункту проти попереднього значення на рівні 49,2 пункту. PMI всієї єврозони виявився на рівні 53,2 пункту проти попереднього значення в 53,5 пункту. PMI Німеччини теж вийшов нижче попередньої оцінки (56,4 пункту), склавши 56 пунктів. Показник зростання ВВП єврозони за I квартал не переглядався, залишившись на рівні 0,9% в річному вираженні і 0,2% в квартальному. В результаті станом на 13:00 за київським часом пари євро/долар на Форекс перебувала на рівні 1,3613.

За словами старшого аналітика "Альпарі" Анни Bodrovoj, виходить, що навіть з урахуванням падіння євро на Forex за минулий місяць ситуація в економіці занадто серйозна, щоб поправити її тільки за рахунок здешевлення єдиної валюти. Потрібно стимулювати, вливаючи гроші, і цим, швидше за все, ЄЦБ і займеться вже в четвер. Загалом, гравці чекають заяв Європейського центрального банку. З поля зору не можна випускати США, які починають публікувати дані про ринок праці в травні. Пара євро/долар на ринку Форекс налаштована на зниження, мета продажу - 1,3590, додала експерт.