ua en ru

Форекс: Огляд EUR USD на 27 лютого 2014 р

Форекс: Огляд EUR USD на 27 лютого 2014 р

У четвер, 27 лютого, на ринку Форекс спостерігається відступ євро. Гравці на Форексі розпродають єдину валюту

У четвер, 27 лютого, на ринку Форекс спостерігається відступ євро. Гравці на Форексі розпродають єдину валюту, і до 13:00 за київським часом її курс склав 1,3640 дол. Схоже, євро вийшов з "боковика" вниз.

Новини ринку Форекс. Пара євро/долар на Форексі через кілька годин різко знизилася під впливом зростаючого попиту на долар і скорочення гравцями позицій в ризикових валютах, відзначають керівник аналітики.

Після семиденної облоги рівня 1,3760 дол. євро на Форексі напередодні відступив від двомісячних максимумів. Американська статистика зіграла на руку долара на ринку Форекс. Так, продажі новобудов у США у січні несподівано зросли до п'ятирічних максимумів, незважаючи на те, що аномально холодна погода утримувала багатьох забудовників від початку будівництва. У четвер ринок чекає інфляційної статистики з Німеччини, а також даних про замовлення на товари тривалого користування в США. Після осідання євро нижче двотижневого мінімуму, розташованого на 1,368 дол., пара на Форексі перебуває в уразливому становищі, вважають трейдери.

Є й інша точка зору. Згідно їй, у четвер основна валютна пара на Форексі ще може відновити частину втрат і можна очікувати її зміцнення в район 1,3720 дол./євро.

Пара євро/долар на Форексі знижується після того, як російська влада анонсували військові навчання по периметру українського кордону. Протистояння в Криму змушує трейдерів нарощувати доларові активи. Однак ми вважаємо зміцнення валюти США на ринку Форекс тимчасовим явищем, вважають аналітики. За їх оцінками, євро на Форексі продовжить дорожчати вже наступного тижня.