ua en ru

Форекс: Огляд EUR/USD на 20 червня 2014 р

Після засідання ФРС євро на Форекс продовжує відігравати позиції. Ринок Форекс чекав більш агресивних коментарів з боку офіційних осіб, проте цього не сталося.

Після засідання ФРС євро на Форекс продовжує відігравати позиції. Ринок Форекс чекав більш агресивних коментарів з боку офіційних осіб, проте цього не сталося. При відсутності власної скільки-небудь значимої статистики євро зможу в четвер, 19 червня, піднятися до позначки 1,3642. Торги четверга пара євро/долар на ринку Форекс завершила на рівні 1,3603.

Новини ринку Форекс. У п'ятницю, 20 червня, європейська валюта на Форекс знову намагається підрости, однак, наштовхується на продавців. До 13:00 за київським часом курс пари євро/долар на ринку Форекс знаходився на рівні 1,3602. Макроекономічний календар Європи не містить нічого цікавого. Пара євро/долар на Форекс залишиться під впливом зовнішніх і технічних факторів. До речі, останні в п'ятницю можуть відігравати більш вагому роль, оскільки і США цікавої статистики не публікують. Свою лепту може внести і той факт, що п'ятниця - останній робочий день тижня, що здатне спровокувати фіксацію прибутку перед вихідними. Таким чином, пара на ринку Форекс, швидше за все, буде утримуватися в межах діапазону 1,360-1,363, прогнозує керівник відділу аналітики "Альфа-Форекс" Андрій Діргін.

Геополітичний негатив на диво успішно компенсується високою ціною на нафту і податковим періодом. Ескалація конфлікту в Іраку веде до зростання цін на нафту, що підтримує сировинні валюти.