ua en ru

Форекс: Огляд EUR/USD на 2 червня 2014 р

У понеділок, 2 червня, з відкриттям торгів у Європі євро на Форекс знову отримав удар. Валюта скотилася на рівень 1,36 дол. США і до 12:00 за київським часом відбувалася атака на цю позначку.

У понеділок, 2 червня, з відкриттям торгів у Європі євро на Форекс знову отримав удар. Валюта скотилася на рівень 1,36 дол. США і до 12:00 за київським часом відбувалася атака на цю позначку. Головний драйвер ринку Форекс, грає проти євро, - вербальні інтервенції з боку ЄЦБ, який разгорячил гравців напередодні майбутнього засідання. Підсумки будуть оголошені лише в четвер, 5 червня.

Новини ринку Форекс. Вербальна інтервенція полягає в "зливі" в пресу інформації про майбутній пом'якшення грошово-кредитної політики. Так, у понеділок в європейських ЗМІ вийшла інформація про те, що ЄЦБ готовий знизити одну з ключових ставок до негативного рівня. Крім цього, ЄЦБ роздумує над механізмом довгострокового кредитування банків LTRO з необмеженим обсягом коштів.

Стартувала тиждень все розставить по своїх місцях. Понеділок вдень на розкачку і перетасовку валютних портфелів інвесторами, далі, починаючи з вівторка, 3 червня, ринок Форекс буде змушений активно реагувати на потік статистики, звичайний для початку місяця. Вже у вівторок вийде звіт про травневої інфляції в єврозоні, який цілком може змусити учасників ринку Форекс переглянути очікування щодо майбутнього засідання Європейського центробанку. Швидше за все, в понеділок пара євро/долар на Форекс залишиться в діапазоні 1,3585-1,3635, вважає старший аналітик "Альпарі" Ганна Бодрова.

Європейська валюта на Форекс залишається під тиском нижче рівня 1,37 дол. Технічно і фундаментально пара виглядає вразливе, і протягом найближчого місяця ймовірними здаються значення 1,35 дол. і нижче. Важливою подією місяця для визначення перспектив пари на ринку Форекс буде засідання ФРС, призначене на 18 червня, вказують трейдери.