ua en ru

Форекс: Огляд EUR/USD на 10 квітня 2014 р

Євро на Форексі в четвер, 10 квітня, знову оцінений дуже дорого: до 07:30 за київським часом він досяг рівня рівнях 1,3850 дол.

Євро на Форексі в четвер, 10 квітня, знову оцінений дуже дорого: до 07:30 за київським часом він досяг рівня рівнях 1,3850 дол. Учасники торгів на Форексі скуповують єдину валюту після виходу протоколів останнього засідання Комітету відкритого ринку (FOMC) ФРС США.

Новини ринку Форекс. Навколо "хвилинок" інтрига склалася, і гравці чекали їх з нетерпінням. Нагадаємо, на березневому засіданні глава ФРС Джанет Йеллен заявила, що кількісне пом'якшення, ймовірно, буде завершено вже до осені, а перше підвищення облікової ставки, яка зараз знаходиться на рекордно низькому рівні 0,25%, може відбутися вже в 2015 р. Тоді Йеллен чимало налякала інвесторів, і вони чекали, що стенограма березневого засідання прояснить, що саме на ньому обговорювалося.

На даних FOMC євро на Форексі різко пішов у ріст, а долар здав позиції проти провідних валют. Це означає, що позиція Йеллен виявилася не такою "яструбиної", як передбачалося ще добу тому. У результаті головна інтрига тижня знята, і валюта США на Форексі продовжує своє падіння.

У найближчий місяць ринок Форекс буде залежати від звітностей компаній. Американська макростатистика в цілому вказує на продовження відновлення економіки, і з високою ймовірністю це знайде своє відображення в результатах компаній, відзначають аналітики ринку Форекс. До кінця тижня вийдуть звіти найбільших гравців банківського сектора - JPMorgan Chase і Wells Fargo.