ua en ru

Форекс: Огляд EUR на 28 травня 2014 р

У середу, 28 травня, євро нейтральний і на 07:30 за київським часом оцінений ринком Форекс в 1,363 дол.

У середу, 28 травня, євро нейтральний і на 07:30 за київським часом оцінений ринком Форекс в 1,363 дол. Євро на Форекс намагається знайти опору після вкрай волатильною сесії, що пройшла напередодні. Амплітуда коливань протягом дня становила половину фігури, що для кінця травня багато. Головний ньюсмейкер - член ради керуючих ЄЦБ Евальд Новотни.

Новини ринку Форекс. Новотни повідомив, що європейський центробанк (ЄЦБ) наступного тижня обговорить необхідні заходи підтримки відновлення економіки єврозони, включаючи скорочення ставки. "Обговорення йде в цьому напрямку", - сказав він, відповідаючи на запитання про перспективи скорочення ставки центробанку, передає Reuterts.

Раніше в травні джерела агентства повідомляли, що Європейський центробанк готує перелік можливих заходів для червневого засідання, включаючи скорочення всіх процентних ставок, а також цільові заходи стимулювання кредитування дрібних і середніх компаній, відзначають аналітики ринку Форекс.

ЄЦБ продовжує шукати правильні стимули для економіки зони євро. Що це за заходи, на поточний момент сказати складно. Буде ЄЦБ викуповувати активи на свій баланс або роздасть дешеві кредити банкам, або буде надавати цілеспрямований тиск на курс євро через словесні інтервенції? Все це може надати сильну підтримку економіки зони євро, і все це може ще сильніше охолодити курс європейської валюти на Форекс.