ua en ru

Форекс: Огляд EUR на 27 травня 2014 р

У вівторок, 27 травня, євро на Форекс відіграє позиції і до 07:30 за київським часом досяг позначки 1,366 дол.

У вівторок, 27 травня, євро на Форекс відіграє позиції і до 07:30 за київським часом досяг позначки 1,366 дол. Гравці купують валюту після виборів в Україні. Загострення пристрастей там пішов на спад, політики пішли в тінь. Заговорив бізнес. Його думка для ринку Форекс стало вирішальним.

Новини ринку Форекс. Представники машинобудівної галузі в Німеччині побоюються кризи з-за конфлікту навколо України і можливого посилювання санкцій проти Росії. "Росія, безумовно, може потягнути нас вниз", - заявив глава Об'єднання німецьких машинобудівників та виробників промислового обладнання (VDMA) Райнхольд Фестге німецькому виданню Tagesspiegel.

Крім падіння попиту на продукцію німецьких машинобудівних компаній в Росії, VDMA прогнозує, що з-за загальної невизначеності ситуації в Україні окремі проекти будуть заморожувати й інші держави, зокрема Туреччина. За даними видання, Росія є п'ятим по значущості експортним ринком для німецької машинобудівної галузі. У 2013 р. вона закупила у ФРН машинобудівну продукцію на 8 млрд євро, передає Deutsche Welle.

Гостра фаза кризи в Україні пішла на спад. Здається, і економічної кризи, який провокує українська ситуація, можна уникнути. У всякому разі надія на це є. Цією надією і намагається скористатися ринок Форекс, відіграючи втрати, понесені євро на минулому тижні. Проте з поверненням гравців в США і Великобританії Україна знову піде на другий план. А увагу гравців на Форекс зосередиться на статистиці і виступ глави ЄЦБ Маріо Драгі.