ua en ru

Форекс: Огляд EUR на 24 червня 2014 р

Євро на Форекс продовжує консолідуватися біля позначки 1,36 дол. У вівторок на 07:30 за київським часом його ціна становить 1,359 дол.

Євро на Форекс продовжує консолідуватися біля позначки 1,36 дол. У вівторок на 07:30 за київським часом його ціна становить 1,359 дол. В цілому негатив щодо євро на ринку Форекс пояснюється перспективами м'якої монетарної політики, якщо судити з коментарів Маріо Драгі, на найближчі два-два з половиною роки.

Новини ринку Форекс. Напередодні з ранку був опублікований виробничий індекс менеджерів із закупівель у Китаї від HSBC, який опинився на максимумі за останні сім місяців. Однак, підкреслюють аналітики ІК "Велес Капітал", незважаючи на зростання ділової активності у виробничому секторі КНР, торги в Азії завершилися різноспрямовано. Композитний індекс менеджерів по закупівлях в єврозоні виявився нижчим за очікування: 52,8 проти 53,4 пунктів, що стало основною причиною появи "ведмежих" настрої на торгових майданчиках в Європі. Продажі будинків на вторинному ринку житла США в травні виросли на 4,9%, в той час, як очікувалося зростання на 1,9%. Статистика, в цілому, не мала якогось значущого ефекту на хід торгів на Форекс.

Серед ключових подій майбутніх днів - виступ глави ФРБ Філадельфії і відносно високий обсяг розміщення UST: більше 100 млрд дол. на чотирьох аукціонах у 2-7-літніх випусках. У частині статистики слід зазначити американські PMI і блок даних з ринку житла. Крім того, інвесторам на ринку Форекс належить побачити фінальну оцінку ВВП США за I квартал 2014 р., але які-небудь серйозні сюрпризи тут малоймовірні.

Більшість фондових індексів, як розвинених, так і країн, ринків, в моменті досягло деяких рівноважних станів, показуючи околонулевые зміни. Трохи більш відчутні руху торкнулися сировини і ринку UST, де ставки вздовж кривої підросли на 2-3 б.п. У першому випадку попит на сировину підстьобують ситуація в Іраку і непоганий PMI Китаю, який з'явився напередодні. Що стосується UST, то тут інвестори на Форекс, мабуть, побоюються сюрпризів з аукціонів і допускають непогані дані PMI, які в поєднанні з виступом представника "яструбиного" крила ФРС створюють певний ризик зростання ставок в перспективі найближчих днів.