ua en ru

Форекс: Огляд EUR на 21 липня 2014 р

Євро на Форекс на початку нового тижня показав неабияку спритність: вже в ході азіатської сесії, 07:30 за київським часом у понеділок, 21 липня, він готовий був піти в атаку на позначку 1,3550 дол.

Євро на Форекс на початку нового тижня показав неабияку спритність: вже в ході азіатської сесії, 07:30 за київським часом у понеділок, 21 липня, він готовий був піти в атаку на позначку 1,3550 дол. Гравці на Форекс купують європейську валюту після вихідних на тлі деякої заморозки ситуації в Україні. Четвер і п'ятниця обіцяли бути нудними і небагатими на події днями, проте крах пасажирського літака над Донецькою областю в четвер зробило цей день особливим. Страшна подія з великим числом жертв вже зробило і буде і далі надавати вплив на динаміку валютних ринків, зазначила керівник аналітичного департаменту ІК "Golden Hills-Капітал АМ" Наталія Самойлова.

Пара євро/долар на Forex досить стримано відреагувала на що сталася авіакатастрофа, хоча її наслідки можуть побічно позначитися і на економіці єврозони. Німеччина вже кілька місяців демонструє скорочення обсягів виробництва та падіння ділової активності, а новий раунд ескалації конфлікту між Росією і Заходом тільки ще більше звузить торговельні канали. Як тільки це відіб'ється на економічних даних, євро/долар на ринку Форекс відновить падіння з новою силою.

Учасники ринку Форекс в п'ятницю, 18 липня, продовжували купівлю держоблігацій країн ЄС, прибутковість яких плавно знижувалася, повідомив аналітик Промсвязьбанка Олексій Єгоров. В рамках американської сесії котирування UST-10 були стабільні - їх прибутковість утримувалася на рівні 2,46%. Ринок Форекс теж завершив день без особливих потрясінь. Пара євро/долар на Форекс перебувала в діапазоні 1,3520-1,3530. "У понеділок слід розраховувати на збереження помірного настрою інвесторів, що сприятиме низької активності на торгах", - додав експерт.