ua en ru

Форекс - прогноз валютної пари USD/JPY

Сьогодні вранці, 07.04.2014, пара USD/JPY на форекс опустилася на 30 пунктів після позитивних даних з розміщення 6-місячних казначейських векселів в Японії, а також індексу співпадаючих запізнілих економічних індикаторів.

Сьогодні вранці, 07.04.2014, пара USD/JPY на форекс опустилася на 30 пунктів після позитивних даних з розміщення 6-місячних казначейських векселів в Японії, а також індексу співпадаючих запізнілих економічних індикаторів. Так як ці дані не були дуже важливими на форекс, то курс опустився не сильно, а саме до рівня 38.2 % Фібо.

Форекс - прогноз валютної пари USD/JPY
Якщо ми подивимося на 4-х годинний графік, то бачимо, що у нас зараз вимальовується 4-я хвиля Еліота, також ми відзначили, що ціна чітко відбилася від 38.2 % рівня Фібоначчі, і тому мій прогноз на пару USD/JPY на ринку форекс бичачий. Якщо ще подивимося на сьогоднішні дані по індексу випереджальних економічних індикаторів по Японії, то той факт, що вони нижче попереднього значення і прогнозу дає нам додатковий сигнал для покупки USD/JPY на форекс.
Юрій Цигуш,
Аналітик компанії xDirect