ua en ru

Форекс - Осіння школа трейдингу від компанії xDirect

Форекс - В наші дні все більшу популярність набирає такий вид бізнесу, як торгівля на міжнародних фінансових ринках. Але, незважаючи на гадану простоту, щоб освоїти даний напрямок, потрібно чимало часу і зусиль. І це стосується не тільки новачки, але і досвідченого трейдера, оскільки трейдинг на фінансових ринках - це процес динамічний, щодня з'являється нова інформація, змінюються ринкові умови, а з ними і торгові підходи.

Форекс - В наші дні все більшу популярність набирає такий вид бізнесу, як торгівля на міжнародних фінансових ринках. Але, незважаючи на гадану простоту, щоб освоїти даний напрямок, потрібно чимало часу і зусиль. І це стосується не тільки новачки, але і досвідченого форекс трейдера, оскільки трейдинг на фінансових ринках - це процес динамічний, щодня з'являється нова інформація, змінюються ринкові умови, а з ними і торгові підходи.

Почерпнути відомості про ринку форекс і методи заробітку на ньому можна з багатьох джерел, зокрема з інтернету. Експерти компанії xDirect готові поділитися зі своїми клієнтами накопиченими за багато років знаннями і практичним досвідом.

На регулярній основі проводиться форекс навчання у формі індивідуальних занять, групових семінарів та вебінарів. На нашу думку, саме вебінари, як вид онлайн-навчання, є найбільш зручною формою отримання інформації. У сучасному світі інформаційних технологій досить мати підключений до інтернету комп'ютер, щоб стати слухачем навчального курсу форекс з будь-якої точки планети без необхідності відвідувати офіс. Компанія xDirect запрошує всіх бажаючих отримати знання про фінансових ринках на безкоштовний онлайн-курс під назвою «Осінній курс форекс».

Програма даного курсу поділена на три блоки, залежно від ступеня складності, і буде корисна не тільки початківцям форекс трейдерів, але і більш досвідченим. Перший вебінар відбудеться 8 вересня 2014 року і буде присвячений базовим основам форекс трейдингу. Подальші заняття будуть присвячені методам аналізу ринку, основ управління капіталом і торговим системам.

Пройшовши «Осінній курс форекс» Ви:
- станете експертом в області інвестування на фін. ринках;
- навчитеся торгувати на біржі через найпопулярніший термінал Metatrader;
- навчіться заробляти на коливаннях курсів валют до 20% на місяць;
- отримаєте можливість стати фінансово незалежним і почати працювати сам на себе.

Реєстрація на осінню форекс школи трейдингу ТУТ! Старт реєстрації в четвер, 04 вересня. Завдяки нашій навчальній програмі ви отримаєте всі необхідні знання для прибуткової торгівлі.

Успіхів!