ua en ru

Форекс - акція від компанії xDirect «Бонус 30%» від 28 квітня

Сьогодні, 28 квітня, триває форекс - акція від компанія xDirect під час якої, кожен хто поповнить свій депозит отримує «Бонус 30%». «Разом з високим рівнем брокерського сервісу на ринку форекс, наша компанія прагне зробити процес трейдингу більш захоплюючим і цікавим. Спеціально для цього була розроблена акція «Бонус від xDirect» з подвійною користю для наших клієнтів:• бонус 30% від суми кожного поповнення• бонус за програмою лояльності, збільшений у 2 разаПриглашаем всіх прийняти участь у акції.»

Сьогодні, 28 квітня, триває форекс акція від компанія xDirect під час якої, кожен хто поповнить свій депозит отримує «Бонус 30%».
«Разом з високим рівнем брокерського сервісу на ринку форекс, наша компанія прагне зробити процес трейдингу більш захоплюючим і цікавим. Спеціально для цього була розроблена акція «Бонус від xDirect» з подвійною користю для наших клієнтів:
• бонус 30% від суми кожного поповнення
• бонус за програмою лояльності, збільшений у 2 рази
Запрошуємо всіх прийняти участь у акції
Для участі в Акції необхідно в період з 28.04.2014 за 31.05.2014 р. відкрити або мати вже відкритий торговий рахунок форекс ELECTRON. Далі поповнити його понад 500 usd і відправити заявку через "Особистий кабінет" про участь у форекс акції.
Після виконання цих умов, Ви отримаєте на торговий рахунок бонус у розмірі 30% від суми поповнення. А також, в цей період, Вам будуть нараховані бонуси у подвійному розмірі за Програмою лояльності, які можна обміняти на цінні призи.
Обов'язковою умовою є виконання учасником необхідного обсягу торгів на ринку форекс до 31 серпня. Необхідний обсяг та суму бонусу Ви можете дізнатися за допомогою калькулятора на сторінці з акцією, або ж розрахувати самі.

Наприклад, сума поповнення становить 1000 usd.
1. Розрахунок бонусу:
1000 usd*30% = 300 usd
2. Розрахунок необхідного обсягу торгівлі:
300 d / 8 = 37,50 лоту
Учасники зможуть виводити свої форекс - бонуси у реальні кошти і призи з 01 вересня.

Форекс Акція проводиться Європейським форекс - брокером - компанією xDirect. З 28 квітня усі бажаючі можуть насолодитися якістю торгівлі з Європейським брокером і отримати подарунок "Бонус 30%" на кожне поповнення з дуже гарним поверненням спреду.