ua en ru

Фінал ЛЧ у Києві: на НСК "Олімпійський" встановили 185 платіжних терміналів

Фінал ЛЧ у Києві: на НСК "Олімпійський" встановили 185 платіжних терміналів Фото: термінали для оплат до фіналу ЛЧ (oschadbank.ua)

Термінали встановлені на 42 точках фудкорту верхнього й нижнього ярусів стадіону

Для прийому безготівкових оплат на НСК "Олімпійський" до проведення фіналу Ліги Чемпіонів у Києві "Ощадбанк" та Mastercard встановили 185 безконтактних платіжних терміналів. Про це повідомив голова правління банку Андрій Пишний, передає прес-служба банку.

"Невдовзі більше 60 тисяч футбольних уболівальників, серед яких буде багато громадян інших країн, зберуться на фінал Ліги Чемпіонів УЄФА-2018. І завдяки потужній термінальній мережі на "Олімпійському" вони будуть почуватись ще більш комфортно, не думаючи про необхідність мати при собі готівку, і зручно оплачуватимуть покупки безконтактними картками або мобільними телефонами", - зазначив Пишний.

Термінали встановлені на 42 точках фудкорту верхнього й нижнього ярусів стадіону. POS-термінали вироблені компанією Ingenico - це новітня модель Lane/5000, розроблена для інтенсивного користування. Через ці термінали можна розраховуватися як платіжними картками, так і пристроями з NFC-гаманцями.

Нагадаємо, у держпідприємстві "Украерорух" спростували чутки про страйк авіадиспетчерів під час фіналу Ліги Чемпіонів.