ua en ru

Фільм "Вінчестер. Будинок, який побудували примари": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Вінчестер. Будинок, який побудували примари": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Вінчестер. Будинок, який побудували примари" (YouTube / iVideos)

Офіційний трейлер фентезі від братів режисерів Майкла і Пітера Спірігів "Вінчестер. Будинок, який побудували примари"

"Вінчестер. Будинок, який побудували примари": трейлер онлайн

Фільм "Вінчестер. Будинок, який побудували примари" знятий в жанрі трилера. Це спільна американська та австралійська робота. Світова прем'єра фільму відбулася 2 лютого 2018 року, в Україні картина виходить в прокат 19 квітня.

Трейлер фільму "Вінчестер. Будинок, який побудували примари" (YouTube/iVideos)

В основу картини лягли реальні події про будинок Вінчестерів, який існує насправді і розташований в Сан-Хосе американського штату Каліфорнія. Як свідчить легенда, маєток населяють примари людей, застрелених із гвинтівок клану зброярів Вінчестерів.

Головну роль виконала Хелен Міррен, відома глядачам за ролями вінценосних осіб (Цезонії, Шарлотти, Єлизавети I, Єлизавети II). Також у фільмі зіграли: Сара Снук ("Останні години", "Патруль часу", "Джезабель"), Джейсон Кларк (актор австралійських серіалів, а також "Джонні Д.", "Великий Гетсбі", "Планета мавп", "Термінатор: Генезис") та ін.

Сюжет картини

Фільм "Вінчестер. Будинок, який побудували примари" припаде до смаку шанувальникам історичних історій з елементами містики і жахів. Вікове обмеження картини становить 16 років.

У картині розповідається історія Сари Вінчестер, яка є спадкоємицею статків відомої компанії з виробництва зброї. Вона живе одна у величезному будинку, який стоїть осторонь на пристойній відстані від Сан-Франциско. Будинок, як і його господиня, непередбачуваний і сповнений таємниць. У ньому безліч лабіринтів, сходів, переходів, і вся ця архітектура, на перший погляд, не піддається ніякій логіці. Сара регулярно щось переплановує і добудовує, але робить це аж ніяк не заради себе, племінниці або доктора Еріка Прайса, який заїхав у гості. Виявляється, Сара будує пастки для зловісних примар, що мешкають в її будинку і прагнуть помститися клану Вінчестер.