ua en ru

Фільм "Соло: Зоряні війни. Історія": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Соло: Зоряні війни. Історія": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Соло: Зоряні війни. Історія" (YouTube/B & H Film Distribution Company)

Офіційний трейлер космічного вестерну від режисера Рона Ховарда "Соло. Зоряні війни: Історія"

"Соло. Зоряні війни: Історія": трейлер онлайн

Фільм "Соло. Зоряні війни: Історія" - це американська космічна опера, яка є другим спін-оффом кіноепопеї "Зоряні війни" і офіційним приквелом до картини Джорджа Лукаса "Зоряні війни: Епізод 4 - Нова надія".

Світова прем'єра фільму відбулася 10 травня 2018 року. В Україні фільм виходить на широкий екран 24 травня поточного року.

Офіційний трейлер фільму "Соло. Зоряні війни: Історія" (YouTube / B & H Film Distribution Company)

Спочатку режисерами фільму були Філ Лорд і Крістофер Міллер. Але в 2017 році режисерське крісло зайняв Рон Ховард. Картина створена за сценарієм Джонатана і Лоуренса Кезданов. Виробництво кінокомпанії Lucasfilm, Ltd.

У головних ролях знімалися: Олден Еренрайк, відомий за фільмами "Тетро", "Прекрасні створення", "Хай живе Цезар!" і ін., Емілія Кларк ("Гра престолів", "Термінатор: Генезис", "До зустрічі з тобою"), Дональд Гловер (ситком "Спільнота", "Людина-павук: Повернення додому", "Марсіанин"), Вуді Харрельсон ("Весела компанія", "Природжені вбивці", "Старим тут не місце", "Сім життів", "Ілюзія обману" і ін.), Тенді Ньютон ("Джефферсон у Парижі", "Зіткнення", "Місія нездійсненна 2" , "W."), Йонас Суотамо (роль Чуббаки в попередніх фільмах) та інші.

Сюжет картини

Події картини передують зустрічі Хана Соло з Обі-Ваном Кенобі та Люком Скайуокером в порту Мос Ейслі. У черговому відгалуженні космічної саги розповідається історія дивовижних пригод юного злодія і контрабандиста Хана Соло в той час, коли йому ще було років 18-20. Глядач, нарешті, дізнається про його знайомство з мандрівником вуки Чубаккою, який в подальшому стане другим пілотом, і азартним гравцем Лендо Калріссіана, а також, за яких обставин Соло придбав свій легендарний "Тисячолітній сокіл" і чому взяв собі звучне ім'я Хан Соло.