ua en ru

Фільм "Лігво монстра": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Лігво монстра": дивитися онлайн трейлер Кадр з фільму "Лігво монстра" (YouTube / iVideos)

Офіційний трейлер драматичного хоррор-трилера "Лігво монстра"

"Лігво монстра": трейлер онлайн

"Лігво монстра" - американський трилер з елементами драми і фільму жахів. Прокат картини в українських кінотеатрах стартує з 26 квітня.

Трейлер фільму "Лігво монстра" (YouTube / iVideos)

Триллер "Лігво монстра" зняв режисер Дін Девлін. Примітно, що Девлін і виконавець однієї з головних ролей, Роберт Шиен, вже працювали разом на знімальному майданчику фільму "Геошторм". В "Лігві монстра" також зіграли: Девід Теннант ("Доктор Хто", "Вбивство на пляжі", "Джессіка Джонс", "Гамлет"), Керрі Кондон ("Краще телефонуйте Солу", "Рим", "Денні Ланцюговий пес", "Остання неділя"), Карліто Олів'єро ("Американська сімейка", "Напарниці").

Локацією для зйомок трилера стало місто Портленд в штаті Орегон.

Сюжет картини "Лігво монстра"

Головні герої - паркувальники у одного з дорогих ресторанів. Два молодика заробляють не тільки паркуючи машини багатіїв. У той час, як власники авто насолоджуються делікатесами, підприємливі та безпринципні хлопці грабують їх розкішні будинки. Але одного разу все пішло не за відпрацьованим планом. Потрапивши в особняк чергового представника місцевої еліти, грабіжники виявляють всередині будинку понівечену полонянку.

Перед хлопцями постає питання - допомогти жінці звільнитися, або довести розпочате до кінця. Адже господар гарантовано не заявить в поліцію, побоюючись розкриття власного злочину. Однак шахраї і не підозрюють, яку витончену пастку приготував для них власник особняка, який виявився справжнім монстром.