ua en ru

Фільм "Леонардо. Місія Мона Ліза": дивитися онлайн трейлер

Фільм "Леонардо. Місія Мона Ліза": дивитися онлайн трейлер Кадр з мультфільму "Леонардо: Місія Мона Ліза" (Youtube/planetakino)

Офіційний трейлер анімаційного фільму від італійського режисера Серджо Манфо "Леонардо: Місія Мона Ліза"

"Леонардо: Місія Мона Ліза": трейлер онлайн

11 січня 2018 року в кінотеатрах світу відбулася прем'єра мультиплікаційного фільму "Леонардо: Місія Мона Ліза". Прем'єрний показ в Україні призначений на 12 квітня 2018 року. Виробництво фільму - "Gruppo Alcuni". Тривалість картини - 90 хвилин.

Цей італійський сімейний пригодницький мультик - робота режисера Серджo Манфіo, відомого глядачам за створенням стрічки "Звірячий загін". Крім того, в мультфільмі про Леонардо він також виступив сценаристом спільно з Франческo і Анною Манфіo.

Відео: Трейлер до мультфільму "Леонардо: Місія Мона Ліза" (Youtube/planetakino)

Картина знята в жанрі сімейного біографічного пригодницького фільму. Сценарій цієї захоплюючої дитячої анімаційної стрічки навіяли події з життя однойменного великого італійського художника і винахідника ХV століття Леонардо з містечка Вінчі біля Флоренції.

У головних ролях: Алекс Полідорі (голос Лео), відомий за фільмом "Кримінальна спека", Емануель Іоніка (голос Лізи), Габріель Патріарка (голос Лоренцо), Аріанна Віньолі (голос Агнес), Джуліо Бартоломе (голос Нікколо) та інші актори. Музика Марко Федальто.

Сюжет картини

Юний Леонардо з міста Вінчі з головою присвятив себе своїм винаходам. Далеко не всі машини, придумані Леонардо, здатні працювати, але це не зупиняє хлопчину. До того ж він ще й непогано малює. Йому всіляко допомагає його сміливий і відважний приятель на ім'я Лоренцо. А ось красуня Джоконда відноситься до всіх його ідей з певною часткою скептицизму. І раптом від невідомого бродяги друзі дізнаються дивовижну таємницю про скарби і загоряються бажанням будь-що-будь відшукати їх. Але для цього їм доведеться відправитися в небезпечну подорож.