ua en ru

ФДМУ виставив на продаж частину майна ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" початковою вартістю 2,2 млн грн.

Регіональне відділення Фонду державного майна України (ФДМУ) оголосило проведення 1 березня 2010 р. аукціонів з продажу майна, що знаходиться на балансі ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" та ДП "Східний ГЗК". Про це повідомляє прес-служба ФДМУ.

Зокрема, на повторний продаж на аукціоні виставлено комплекс будівель, споруд та майна свиновідгодівельного комплексу у кількості 32 од., що знаходиться на балансі ВАТ "Міттал Стіл Кривий Ріг" (ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг") та розташований у м. Кривий Ріг. Початкова вартість продажу з урахуванням ПДВ складає 1 млн 178 тис. 125,2 грн.

Крім того, до повторного продажу пропонується комплекс будівель та споруд свиновідгодівельного комплексу, що знаходиться на балансі ВАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" та розташований у м. Кривий Ріг (вартість знижена на 30%). Початкова вартість продажу з урахуванням ПДВ складає 993 тис. 684,72 грн.

ФДМУ також виставив на повторний продаж на аукціоні об'єкта малої приватизації (початкова вартість знижена на 30%) частину нежитлової будівлі, розташованої у Дніпропетровській обл., м. Жовті Води, що знаходиться на балансі ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат". Початкова вартість продажу з урахуванням ПДВ складає 258 тис. 829,2 грн.

Кінцевий термін прийняття заяв - 25 лютого 2010 р.