ua en ru

За фактом розстрілу міліціонерів в Одесі відкрито справу, - МВС

За фактом розстрілу міліціонерів в Одесі відкрито справу, - МВС Фото: МВС

Два правоохоронця отримали поранення, від яких один співробітник ППС помер

За фактом розстрілу міліціонерів в Одесі відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Одеські області.

Повідомляється, що в результаті нападу 30-річному старшому лейтенанту патрульно-постової служби ГУМВС України в Одеській обл. Роману Труфкіну, нанесено тілесні ушкодження, від яких він, не приходячи до свідомості, помер у військовому шпиталі м. Одеси. Життя другого правоохоронця рятують фахівці реанімаційного відділення міської лікарні.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 26 червня, під час патрулювання міста, двоє співробітників полку патрульної служби міліції отримали вогнепальні поранення від невідомої особи.