ua en ru

За фактом ДТП під Харковом, у якій загинули 6 осіб, відкрито кримінальну справу

За фактом ДТП під Харковом, у якій загинули 6 осіб, відкрито кримінальну справу Фото: ДТП під Харковом

ДТП під Харковом сталася вчора ввечері

За фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) під Харковом, у якій загинули 6 осіб, відкрито кримінальну справу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, ДТП під Харковом сталася на автошляху Чугуїв (Харківська область) - Мілове (Луганська область) біля смт Чкаловське Чугуївського району.

"На місці пригоди померли 29-річний водій, жінки 55 та 29 років, шестирічна дівчинка. Ще одна шестирічна дівчина та чоловік віком 61 рік померли у кареті швидкої допомоги. 30-річного пасажира з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритими травми грудної клітини та відділу хребта доставлено до Чугуївської лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, всі загиблі внаслідок ДТП під Харковом мешкали за однією адресою у Чугуївському районі в селі Коробочкине.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронцями встановлюються усі обставини ДТП", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ДТП під Харковом загинули 6 осіб, зокрема, двоє дітей.