ua en ru

Євробачення 2018: Олександр Рибак вразив глядачів віртуальним шоу

Євробачення 2018: Олександр Рибак вразив глядачів віртуальним шоу Олександр Рибак (фото: facebook.com/alexanderrybak)

Олександр Рибак виступив у гранд-фіналі Євробачення

Олександр Рибак виступив у фіналі Євробачення 2018, який стартував в Лісабоні в суботу, 12 травня.

Представник Норвегії вийшов на сцену під 7 номером та виконав дуже позитивний трек That’s How You Write A Song. У номері Рибак використовував сучасні технології: грав на різних музичних інструментах, створених за допомогою віртуальної реальності.

Євробачення 2018: Олександр Рибак вразив глядачів віртуальним шоу

Виступ Олександра Рибака в гранд-фіналі Євробачення 2018 (скріншот)

Нагадаємо, що виступаючи з піснею Fairytale, яку Рибак присвятив своїй колишній дівчині, норвезький артист з білоруським корінням не тільки переміг на наймасштабнішому пісенному конкурсі в 2009 році, але і дуже швидко отримав всесвітню славу. Подивимося, чи вдасться йому в цьому році тріумфувати на Євробаченні. Букмекери, до слова, в це слабо вірять: за їхніми прогнозами Олександр займе 10 місце.

Порядок виступу фіналістів Євробачення 2018:

  1. Україна
  2. Іспанія
  3. Словенія
  4. Литва
  5. Австрія
  6. Естонія
  7. Норвегія
  8. Португалія
  9. Великобританія
  10. Сербія
  11. Німеччина
  12. Албанія
  13. Франція
  14. Чехія
  15. Данія
  16. Австралія
  17. Фінляндія
  18. Болгарія
  19. Молдова
  20. Швеція
  21. Угорщина
  22. Ізраїль
  23. Нідерланди
  24. Ірландія
  25. Кіпр
  26. Італія

Для того, щоб проголосувати за учасника, необхідно відправити SMS на номер 7766, вказавши порядковий номер вподобаного вами артиста. Ви можете віддати свій голос до 20 разів одному або декільком виконавцям. Вікно для голосування буде відкрито протягом 40 хвилин. Відзначимо, що кількість голосів з одного номера телефону не повинно перевищувати 20! Крім того, ці 20 голосів включають в себе всі можливі варіанти відправки голосів: телефонні дзвінки, SMS, голосування за допомогою мобільних додатків. Вартість одного відправленого голосу через SMS або "Телепортал" становить 5 грн з ПДВ. Додатково утримується збір до ПФ - 7,5% вартості послуги без ПДВ.

Важливо! Якщо ви відправите SMS за країну, в якій проживаєте, гроші з вашого рахунку спишуть, проте голос не зарахують. Нагадаємо: українські глядачі не можуть голосувати за MELOVIN - представника України.

MELOVIN. Шлях до перемоги

До речі, Джамала прокоментувала шанси на перемогу MELOVIN.