ua en ru

В цьому році ми відчували атаки на український парламент, - Парубій

В цьому році ми відчували атаки на український парламент, - Парубій Фото: Андрій Парубій

За словами спікера, у цій ситуації важливо, щоб суспільство бачило працюючий парламент

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив про атаки на український парламент у 2016 році. Про це повідомляє прес-служба ВР.

Так, спікер привітав працівників Апарату парламенту з прийдешніми новорічними святами та висловив їм вдячність за злагоджену роботу, зокрема, "під час підготовки законопроектів, таких серйозних і важливих, як проект державного бюджету".

"Цей рік багато в чому був переломним та ключовим для Верховної Ради України. Ми – парламент воюючої держави, і війна, яка ведеться проти нас, відбувається не тільки на фронті, де наші хлопці захищають мир і спокій нашої країни. Я переконаний, що ми повинні рівнятись на них і, працюючи, підтримати воїнів… Є сценарій дестабілізувати роботу українського парламенту. І цього року ми відчували атаки на український парламент", - зазначив голова ради.

Він підкреслив, що "ми повинні продемонструвати, що Верховна Рада України працює і проводить глобальні реформи у багатьох важливих сферах життя".

"Ми приречені проводити реформування усієї країни, і в цій ситуації важливо, щоб суспільство бачило працюючий парламент", - наголосив Парубій.

Нагадаємо, раніше спікер заявив, що у Верховній Раді України зберігається проєвропейська більшість.