ua en ru

В Естонії в ДТП постраждали члени збірної України з велоспорту

В Естонії в ДТП постраждали члени збірної України з велоспорту Фото: місце ДТП (postimees.ee)

Велосипедисти врізалися у позашляховик

В естонському місті Тарту вранці у вівторок, 4 серпня, на перехресті вулиць Тяхе і Инне сталося ДТП, учасниками якого стали п'ятеро велосипедистів збірної України і позашляховик Jeep Cherokee. Про це повідомляє Postimees.

"За словами прес-секретаря Департаменту поліції і прикордонної охорони Марії Гоньяк, в аварії постраждали члени збірної України з велоспорту, які повинні взяти участь в ЧЄ з велоспорту, який пройде з 6 по 9 серпня в Тарту", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, велосипедисти рухалися групою по вулиці Тяхе, де зіткнулися з виїхали з вулиці Ынне позашляховиком.

За словами водія автомобіля, велосипедисти врізалися йому в ліве крило, а за заявами велосипедистів, позашляховик врізався в них, коли вони вже перебували на перехресті.

У всіх спортсменів були одягнуті шоломи. Швидка справила на місці події першу допомогу 21-річної жінки, а в лікарню доставили 18-річну дівчину, яку пізніше відпустили на домашнє лікування. 60-річний водій автомобіля, як і велосипедисти, були тверезими, наголошується в повідомленні.

В Естонії в ДТП постраждали члени збірної України з велоспорту

Фото: місце ДТП (postimees.ee)

Нагадаємо, 23 липня в Польщі рейсовий автобус з 49 громадянами України в'їхав у дерево на узбіччі дороги, в результаті чого загинули 5 людей.