ua en ru

На есмінці США після зіткнення з торговельним судном виявили останки моряків

На есмінці США після зіткнення з торговельним судном виявили останки моряків Фото: есмінець USS John S. McCain (wikimedia)

Водолази виявили останки моряків, коли досліджували пошкоджений корпус корабля

На американському есмінці John S McCain, який напередодні зіткнувся з торговельним судном біля Сінгапуру, водолази виявили останки моряків, передає BBC.

Повідомляється, що водолази виявили останки моряків, коли досліджували пошкоджений корпус есмінця, який на даний момент знаходиться на військовій базі в Сінгапурі. Поки не повідомляється, тіла скількох моряків виявили.

Крім того, за словами командувача Тихоокеанського флоту США Скотта Свіфта, малазійські військові виявили в морі ще одне тіло. Особу загиблого ще не встановлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що біля Сінгапуру зіткнулися ракетний есмінець ВМС США і торговельне судно. За останніми даними, в результаті аварії безвісти зникли 10 моряків. На даний момент кораблі декількох країн продовжують пошуки біля узбережжя Малайзії. У зв'язку з даним інцидентом Пентагон проведе розширене розслідування військово-морських операцій США.