ua en ru

У Єревані під час захоплення ділянки загинув другий поліцейський

У Єревані під час захоплення ділянки загинув другий поліцейський Фото: у Єревані убитий ще один поліцейський

Попередньо, снайпер вів вогонь з території поліцейської дільниці

В Єревані під час захоплення полку патрульно-постової служби загинув ще один поліцейський. Про це повідомляє АМІ "Новини Вірменії".

Поліція надала фотосвидетельства вбивства свого працівника близько ППС.

снайпер, який вбив поліцейського в Єревані

Фото: поліція Вірменії надала фото снайпера, який за попередніми даними вбив поліцейських

Попередньо, снайпер вів вогонь з території поліцейської дільниці.

"В результаті вивчення правоохоронними органами зазначеній території (ППС, - ред.), обстановки, траєкторії польоту кулі з'ясувалося, що, за попередніми даними, постріл було зроблено з території полку ППС, з даху будівлі, зображеного на фотографії", - йдеться в повідомленні.


Раніше повідомлялося, що у Єревані загарбники ділянки застрелили поліцейського.

Нагадаємо, 17 липня група озброєних людей захопила будівлю патрульно-постової служби в Єревані і взяла кількох поліцейських в заручники. Нападники - прихильники координатора громадянської ініціативи "Установчий парламент" Жирайра Сефиляна - вимагали негайного звільнення свого лідера і "всіх політв'язнів". Вони також закликали до відставки уряду і президента і формування "уряду довіри".

Пізніше нападники відпустили всіх поліцейських, але 27 липня взяли в заручники чотирьох медичних працівників, які увійшли в будівлю для надання медичної допомоги пораненим бойовикам. Невдовзі одного медика звільнили. Сьогодні, 31 липня, були звільнені всі медичні працівники. Також повідомлялося, що сьогодні двоє загарбників добровільно здалися владі.