ua en ru

Ердоган втратив свідомість в мечеті під Стамбулом

Ердоган втратив свідомість в мечеті під Стамбулом Фото: Реджеп Ердоган (miniszterelnok.hu)

Лікарі пояснили подію різким підвищенням рівня цукру в крові

Президент Туреччини Реджеп Ердоган втратив свідомість в мечеті під Стамбулом під час святкової молитви з нагоди закінчення священного для мусульман місяця Рамадан. Про це повідомляє CNN Turk.

Як повідомляється, Ердоган втратив свідомість в мечеті Мімара Синана в місті Аташехир, де йому стало зле під час молитви, президенту надали термінову медичну допомогу на місці.

"Сьогодні у мене стався різкий дисбаланс цукру в крові. Проте лікарі за короткий час привели мене до тями, і зараз мій стан хороший", - зазначив Ердоган.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ердоган засудив ізоляцію Катару як "нелюдську і спрямовану проти ісламських цінностей" і назвав методи, застосовувані проти держави, неприйнятними і "аналогічними до смертної кари".

"З Катару здійснена дуже груба помилка, ізолювання нації є нелюдською і напровленною проти ісламських цінностей. Це як якщо б рішення про страти було прийнято щодо Катару. Катар показав саму рішучу позицію щодо терористичної організації "Ісламська держава" поряд з Туреччиною. Виктимізація Катару не має ніякої мети", - сказав Ердоган.