ua en ru

Екс-міністр Швайка потрапив у ДТП

Екс-міністр Швайка потрапив у ДТП Фото: Ігор Швайка

Швайка потрапив у ДТП на своєму мотоциклі Harley-Davidson

Колишній міністр аграрної політики України Ігор Швайка вчора, 9 серпня, потрапив у ДТП на своєму мотоциклі Harley-Davidson. Про це Швайка повідомив у своєму Facebook.

"На Набережному шосе під час з'їзду з моста Патона у напрямку до мосту метро я допустив зіткнення свого мотоцикла з автомобілем Honda CRV з литовської реєстрацією. Постраждалих у ДТП немає, подряпини і синці не вважаємо. Транспортні засоби отримали незначні механічні пошкодження", - повідомив Швайка.

Щодо вчорашнього ДТП.1. На Набережному шосе під час з'їзду з моста Патона по напрямку до моста метро я допустив зіткне...

Posted by Ігор Швайка on 9 августа 2015 г.

Нагадаємо, проти екс Ігоря Швайки порушили кримінальну справу за подарунку від колишніх працівників ДПЗКУ - мотоцикла Harley-Davidson вартістю 250 тис. грн.

Пізніше Швайка заявив, що гроші на мотоцикл Harley-Davidson йому подарував однопартієць Олександр Мирний.

"Я придбав мотоцикл за гроші, які отримав у подарунок від побратима Олександра Мирного. Мені до того часу, коли тривала Революція гідності, спалили автомобіль "Міцубісі L200" - в грудні 2013 року. Як-то між нами прозвучала інформація: "По завершенні революції я тобі допоможу купити новий". Згодом це була сума, яку я отримав і витратив на купівлю мотоцикла", - заявив Швайка.

Екс-міністр зазначив, що Мирний "має можливість зробити такий подарунок", оскільки тільки на Харківську область протягом минулого року він передав близько 2 млн грн на лікування онкохворих дітей.