ua en ru

У двір будинку адвоката скандального прокурора Шапакина кинули дві гранати

У двір будинку адвоката скандального прокурора Шапакина кинули дві гранати Фото: граната

В результаті вибуху постраждала тільки собака

У Київській області В селі Стара Оржиця на подвір'я приватного будинку, в якому проживає адвокат Володимира Шапакина, кинули дві гранати. Про це повідомляє прес-служба обласного управління МВС.

"На місці інциденту слідчо-оперативна група міліції виявила і вилучила частини від ручних осколкових гранат і скобу від гранати Ф-1. В результаті вибуху постраждала собака - вівчарка. Відкрито кримінальне провадження", - повідомляється прес-служба.

В даний час міліціонери з'єднання встановлюються всі обставини події і розшукують зловмисників.
За даним фактом слідчим відділом Згурівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

За інформацією журналістки Тетяна Даниленко, в даний момент адвокат веде лише справа "діамантове прокурорів".

"У чому сіль: Шапакин був у співпраці зі слідством і дав, то повинен був дати свідчення проти Олексія Корнійця", - написала журналістка.

Поки всі жують попкорн, спостерігаючи за Радою, у справі діамантових прокурорів - треш і угар. Сьогодні адвокату Володим...

Posted by Тетяна Даниленко on 6 листопада 2015 р.

Нагадаємо, на початку липня заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакина і екс-заступник прокурора Київської області Олександра Корнійця затримали в результаті спільної спецоперації ГПУ і СБУ. При обшуку у них знайшли 500 тисяч доларів, діаманти та інші коштовності. Справи "діамантових прокурорів" повинні направити в суд в листопаді.