ua en ru

Двоє росіян, яких примусово видворяли з країни, вистрибнули з поїзда

Двоє росіян, яких примусово видворяли з країни, вистрибнули з поїзда Фото: потяг

Зараз чоловіки перебувають у важкому стані

У Середина-Буському районі Сумської області прикордонники виявили біля залізничного полотна двох громадян Росії, які вистрибнули з поїзда і отримали важкі травми. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"Встановлено, що чоловіки є громадянами РФ, а близько 2:00 п'ятниці, відповідно до рішення про примусове повернення іноземців у країну походження, після проходження прикордонного контролю вони відбули в напрямку державного кордону з РФ поїздом "Львів-Москва". Однак, не бажаючи повертатися в Росію, зазначені особи вирішили, не доїжджаючи до російсько-українського кордону, вистрибнути з поїзда", - йдеться в повідомленні.

У відомстві повідомили, що в кінці квітня ці громадяни були затримані прикордонниками в Чернівецькій області під час спроби незаконного перетину державного кордону з Румунією.


"Після залучення їх до адміністративної відповідальності та накладення штрафів прикордонниками щодо зазначених громадян РФ, які виявилися ще й раніше судимими, ухвалено рішення про примусове повернення в країну походження", - наголошено в ДПСУ.

Там пояснили, що організували вказаним особам супровід під час проходження поїздом у пункт контролю "Хутір-Михайлівський".

"Зараз чоловіків, які перебувають у важкому стані, доставлено в центральну районну лікарню г. Середина-Буда для надання невідкладної медичної допомоги", - доповіли у відомстві.