ua en ru

ДТП на Закарпатті: одна людина загинула, троє травмовані

ДТП на Закарпатті: одна людина загинула, троє травмовані Фото: на Закарпатті сталося смертельне ДТП (zk.dsns.gov.ua)

Легковий автомобіль зіткнувся з "фурою"

Смертельне ДТП сталося вранці 6 вересня в Хустському районі Закарпатської області. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, аварія сталася на автодорозі регіонального значення Долина-Хуст, між населеними пунктами Іза та Липча. Легковий автомобіль марки Peugeot-407 зіткнувся з вантажівкою Iveco.

В результаті пригоди пасажир легковика, житель с. Монастирець Хустського району 1975 року народження загинув на місці події.

Водій Peugeot 1993 року народження та інший пасажир легковика - громадянка 1977 року народження, обидва жителі села Монастирець, а також водій вантажівки 1967 року житель с. Липча були доставлені каретами швидкої допомоги в Хустську районну лікарню з політравмами різного роду.

altaltaltaltalt

Фото: смертельне ДТП на Закарпатті

Для вилучення тіла загиблого і надання допомоги іншим службам на місце події було викликано чергове відділення пожежників.

Нагадаємо, сьогодні, у Рокитнівському районі Рівненської області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули чотири людини.