ua en ru

ДТП у Вінницькій області: травмовано 7 людей, серед яких 3 дітей

ДТП у Вінницькій області: травмовано 7 людей, серед яких 3 дітей Фото: розбитий в аварії легковик

Неповнолітні потерпілі віком 3, 8 та 12 років отримали струс головного мозку та садна облич

У Вінницькій області 19 серпня на дорозі між населеними пунктами Михайлівка - Маньківка Тульчинського району зіткнулись "Газель" і "ВАЗ-2110". У результаті аварії постраждали водій легковика та 5 його пасажирів, серед яких - троє дітей, також травмувався 45-річний пасажир "Газелі", повідомляє прес-служба обласної поліції.

Як розповів начальник Тульчинського відділення поліції Василь Костишен, за попередніми даними, 42-річний водій автомобіля "ВАЗ-2110" допустив зіткнення з "Газеллю", що після маневру зміни полоси руху їхала попереду.

"Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження різного ступеню важкості отримали водій легковика, його п’ятеро пасажирів та пасажир "Газелі". Усі потерпілі каретами швидкої допомоги були госпіталізовані до Тростянецької, а діти - до Ладижинської лікарні", - йдеться в повідомленні.


"Неповнолітні потерпілі віком 3, 8 та 12 років, за попереднім оглядом лікарів, отримали струс головного мозку та садна облич. У найстаршої дитини діагностували ще й забій плечового суглобу", - додали у відомстві.

Наразі поліція встановлює усі причини аварії. Автомобілі поміщені на штрафмайданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, днями в Житомирській області настоятель однієї з церков району смертельно травмував 11-річну дівчинку.