ua en ru

ДТП з українцями в Польщі: кількість загиблих зросла до 6

ДТП з українцями в Польщі: кількість загиблих зросла до 6 Фото: ДТП у Польщі

Ще 22 людини перебувають у лікарнях

Кількість загиблих в результаті ДТП з українським автобусом у міста Ґарволін на сході Польщі збільшилася до 6 осіб, ще 22 постраждалих перебувають у лікарнях. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету міністрів України.

"За інформацією надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Польща Андрія Дещиці, сьогодні вранці автобус, в якому перебували 49 осіб, потрапив у ДТП поблизу міста Гарволн, на дорозі між Любліном і Варшавою. Три людини загинули на місці, троє померли в лікарні", - сказано в повідомленні.

Зараз в медичних установах поблизу місця трагедії і у Варшаві перебувають 22 людини. Їм надається психологічна допомога. Також на місці перебуває консул посольства, яка надає постраждалим консульську та юридичну допомогу.

Дещиця також повідомив, що відповідні польські служби дуже оперативно спрацювали для надання необхідної допомоги. У свою чергу прем'єр-міністр Арсеній Яценюк висловив співчуття сім'ям загиблих в аварії.

Зазначимо, раніше польське телебачення повідомляло про 5 загиблих в результаті ДТП.

Нагадаємо, вчора, 22 липня, у повіті Сату-Маре на трасі DN19 в селищі Чуперчень (Румунія) в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули три українця.