ua en ru

ДТП з українськими дітьми у Білорусі: Порошенко доручив МЗС надати допомогу постраждалим

ДТП з українськими дітьми у Білорусі: Порошенко доручив МЗС надати допомогу постраждалим Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Президент також висловив постраждалим у ДТП та їх родинам співчуття

Президент України Петро Порошенко доручив Міністерству закордонних справ України (МЗС) вжити заходів з надання допомоги потерпілим у смертельній дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) з українськими дітьми в Білорусі. Про це у своєму Twitter написав офіційний представник управління Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

"На доручення президента України МЗС вживає комплекс заходів з надання допомоги потерпілим у ДТП у Білорусі українцям. Залучено найкращих білоруських фахівців для надання допомоги постраждалим", - поінформував представник.

Крім того, голова держави у Twitter висловив постраждалим у ДТП та їх родинам співчуття.

"Щирі співчуття юним футболістам української збірної та їхнім родинам, які постраждали внаслідок ДТП в Білорусі", - зазначив президент.

Нагадаємо, смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з українськими дітьми в Білорусі відбулася у результаті зіткнення мікроавтобуса з навантажувачем.

Раніше повідомлялося, що дитяча футбольна команда з України потрапила в ДТП у Білорусі. В результаті аварії загинула одна дитина, ще шістьох госпіталізували з важкими травмами.