ua en ru

ДТП за участю військових у Мелітополі: Міноборони веде службове розслідування

ДТП за участю військових у Мелітополі: Міноборони веде службове розслідування Фото: попередньо причиною аварії стали несправні гальма УАЗ-452

За даними поліції, військовий водій був тверезий

Міністерство оборони обіцяє максимально сприяти розслідуванню причин ДТП за участю військовослужбовців у Мелітополі Запорізької області, яке призвело до загибелі однієї жінки та поранення ще однієї. Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства.

"Сьогодні, 10 квітня, у м. Мелітополь Запорізької області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю військового автомобіля: під’їжджаючи до пішохідного переходу, УАЗ-452, яким керував військовослужбовець, призваний за мобілізацією, втратив керування і збив двох пішоходів. Унаслідок аварії загинула жінка, ще одна жінка отримала травми і доставлена до лікарні, наразі її життю ніщо не загрожує", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони також доповіли, що наказом командира військової частини призначено службове розслідування.


За даними працівників поліції, військовий водій був тверезий. Нині військовослужбовець разом із автомобілем перебуває у Мелітопольському відділі поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Як розповіли у відомстві, попередньо причиною аварії стали несправні гальма УАЗ-452.

"Військове командування максимально сприятиме слідству і готове взаємодіяти з усіма компетентними органами та своєчасно інформувати суспільство про хід розслідування. Запевняємо, що розслідування буде проведено в якнайкоротші терміни з дотриманням усіх вимог законодавства. Усі винуватці трагедії будуть притягнуті до відповідальності", - резюмували в міністерстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Мелітополі автомобіль військових збив людей на пішохідному переході.