ua en ru

У Києві в ДТП загинув співробітник поліції, четверо постраждалих госпіталізовані

У Києві в ДТП загинув співробітник поліції, четверо постраждалих госпіталізовані Фото: ДТП на пр. Лобановського (Відділ комунікації поліції Києва)

Чотири людини потрапили в лікарню

У Києві на проспекті Лобановського відбулася аварія, у якій постраждали чотири людини, а один загинув. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Серйозне ДТП за участю двох автомобілів сталася в Києві на проспекті Лобановського вранці у четвер, 15 лютого.

За попередньою інформацією, Honda вилетіла на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем Volkswagen. Водій автомобіля Honda, яким виявився співробітник поліції помер на місці пригоди, а двоє його пасажирів отримали травми. У другому автомобілі їхали двоє людей. Водій і пасажир Volkswagen також отримали численні травми. Всі постраждалі були госпіталізовані.

На місці аварії виїхали патрульні поліцейські і слідчо-оперативна група.

У Києві в ДТП загинув співробітник поліції, четверо постраждалих госпіталізованіУ Києві в ДТП загинув співробітник поліції, четверо постраждалих госпіталізовані
Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 4 лютого в Києві на проспекті Шухевича сталася ДТП за участю п'яти автомобілів. Відзначається, що в результаті зіткнення дві людини загинули, ще троє постраждали.