ua en ru

ДТП з сином Шуфрича: в прокуратурі розповіли, коли передадуть обвинувальний акт до суду

ДТП з сином Шуфрича: в прокуратурі розповіли, коли передадуть обвинувальний акт до суду Фото: Нестор Шуфрич-молодший (скріншот відео Телеканал 1+1)

Сторона обвинувачення планує звернутися до суду з клопотанням про продовження сину Шуфрича запобіжного заходу

В прокуратурі розповіли, коли передадуть до суду обвинувальний акт щодо сина нардепа Нестора Шуфрича, який здійснив наїзд на автомобілі Bentley на чоловіка. Про це повідомив прокурор Києва Роман Говда у інтерв'ю "Укрінформу".

Як зазначив Говда, наразі чоловік, який постраждав внаслідок ДТП, перебуває на реабілітації.

"Після проведення судово-медичної експертизи щодо ступеню тяжкості отриманих ним (постраждалим, - ред.) травм обвинувальний акт буде скеровано до суду", - пояснив він.

Прокурор також повідомив про намір сторони обвинувачення звернутися до суду з клопотанням про продовження сину Шуфрича обраного запобіжного заходу.

"Будемо звертатися до суду з клопотанням про продовження водію раніше обраного запобіжного заходу. Підстав вимагати більш суворий запобіжний захід у нас немає. Він з'являється на виклики слідчого, бере участь у слідчих діях", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Апеляційний суді Києва відмовився змінювати запобіжний захід сину народного депутата Нестора Шуфрича і залишив його на поруках.

Зазначимо, син Шуфрича на Bentley на пішохідному переході збив чоловіка. У потерпілого діагностували черепно-мозкову травму, переломи передпліччя і гомілки.