ua en ru

ДТП з сином Шуфрича: прокуратура направила до суду обвинувальний акт

ДТП з сином Шуфрича: прокуратура направила до суду обвинувальний акт Фото: Нестор Шуфрич-молодший (скріншот відео Телеканал 1+1)

Акт спрямований у Шевченківський районний суд Києва для розгляду по суті

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо сина народного депутата Нестора Шуфрича Нестора, який наприкінці серпня здійснив у Києві наїзд на автомобілі Bentley на чоловіка. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва в Facebook.

"Прокуратура міста Києва затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного водія, який 26 серпня 2017 року скоїв дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) на вулиці Шота Руставелі, в результаті якого травмований пішохід", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, дії правопорушника кваліфіковані за ч. ст 2. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження) КК України.

Так, в даний момент обвинувальний акт направлено до Шевченківського районного суду столиці для розгляду по суті.

ПРОКУРАТУРА СКЕРУВАЛА ДО СУДУ ОБВИНУВАЛЬНИЙ АКТ СТОСОВНО ВОДІЯ, ЯКИЙ ВЧИНИВ ДТП НА ВУЛ. ШОТА РУСТАВЕЛІ У КИЄВІ Прокурат...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 8 грудня 2017 р.

Зазначимо, ДТП за участю Шуфрича-молодшого відбулося 26 серпня. Інцидент стався на вул. Шота Руставелі. Нестор Шуфрич-молодший на пішохідному переході збив 31-річного чоловіка, який отримав перелом ноги, вивих плеча, а також травми голови.

30 серпня Шевченківський районний суд Києва відпустив Шуфрича-молодшого на поруки батька. Прокуратура інкримінує синові політика порушення ПДР, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження. По цій статті підозрюваному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд Києва продовжив запобіжний захід для сина народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича-молодшого у вигляді передачі на поруки батька. Запобіжний захід продовжили на два місяці.