ua en ru

ДТП у Рівненській області: двоє загиблих

ДТП у Рівненській області: двоє загиблих Фото: ДТП у Рівненській області

Ще один чоловік перебуває в реанімації

В результаті ДТП на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" Рівненської області загинули дві людини, ще одна жінка перебуває в реанімації. Про це повідомляє прес-служба обласної Національної поліції.


"22-річний хлопець, керуючи автомобілем "ВАЗ 21011", рухався в напрямку Рівного. Однак біля села Лісополь неподалік місцевого кафе виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого зіткнувся з вантажівкою "LIAZ". Крім того, механічні пошкодження отримав автомобіль "Fiat Fiorino", який в цей момент рухався в попутному напрямку", - розповіли в поліції.

ДТП у Рівненській області

Фото: ДТП у Рівненській області

В результаті ДТП водій легковика та його пасажир, 23-річний односелець, загинули на місці події. Ще один пасажир цього авто знаходиться в реанімації.

У результаті аварії загинули двоє людей

Фото: у результаті аварії загинули двоє людей

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих).

Ще один чоловік перебуває в реанімації

Фото: ще один чоловік перебуває в реанімації

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області п'яний співробітник Служби безпеки України (СБУ) спричинив дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), в ході якого були травмовані двоє людей.