ua en ru

ДТП у Полтавській області: водій насмерть збив 3 людей та зник

ДТП у Полтавській області: водій насмерть збив 3 людей та зник Фото: ДТП у Полтавській області

Водій насмерть збив трьох людей та зник з місця пригоди

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Полтавській області загинуло 3 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

"До чергової частини Лубенського відділення поліції 28 серпня близько 2 години від невідомої особи надійшло повідомлення про те що в с. Таранденці Лубенського району сталося ДТП з потерпілими", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, слідчо-оперативна група встановила, що на перехресті доріг із села Таранденці до села Губське Лубенського району невідома особа на автомобілі здійснила смертельний наїзд на 3-х місцевих пішоходів. Усі чоловіки, двом з яких виповнилося 18 років, один - 17-річний юнак.

ДТП у Полтавській область

Фото: ДТП у Полтавській область

"Водій на транспорті з місця пригоди зник. Було введено оперативний план "Перехват". Під час проведення розшукових заходів було виявлено близько 1,5 км від місця події в с. Таранденці Лубенського району автомобіль марки "Форд Транзит" білого кольору із значними пошкодженнями передньої частини транспортного засобу. Водія в автомобілі не було", - йдеться у повідомленні.

водій насмерть збив 3 людей у Полтавскій області та зник

Фото: водій насмерть збив 3 людей у Полтавскій області та зник

Повідомляється, що наразі проводяться відповідні слідчі та розшукові заходи щодо встановлення особи, яка керувала транспортним засобом та детальних обставин скоєного кримінального правопорушення.

"Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху)", - повідомляють у місцевій поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області на трасі між селами Лашуки і Смичин Городнянського району п'яний водій збив трьох дітей.