ua en ru

ДТП у Полтавській області: травмовано 7 людей

ДТП у Полтавській області: травмовано 7 людей Фото: аварія сталася на автошляху "Київ-Харків"

36-річний водій автомобіля "Фіат Дукато" допустив зіткнення із автомобілем "Джилі МК"

На 202 км автошляху "Київ-Харків" у Лубенському районі Полтавської області 2 травня близько 16:00 сталася автомобільна аварія, внаслідок якої семеро людей отримали травми різної ступені важкості. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

За попередньою інформацією, 36-річний водій автомобіля "Фіат Дукато" допустив зіткнення із автомобілем "Джилі МК", під керуванням 36-річної мешканки міста Черкаси.

"Унаслідок ДТП водій автомобіля "Джилі МК" та її три пасажири з травмами доставлені в Лубенську центральну районну лікарню. Постраждалий водій автомобіля "Фіат Дукато" та його двоє пасажирів від госпіталізації відмовилися", - йдеться в повідомленні.


Правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, у Житомирському районі через раптову появу лося на дорозі зіткнулося 3 автомобілі, в результаті чого загинув солдат Нацгвардії, ще 4 осіб травмовано, серед яких громадяни США та Білорусі.