ua en ru

У ДТП в Полтавській області загинув військовослужбовець

У ДТП в Полтавській області загинув військовослужбовець Фото: армійський бензовоз врізався в тягач, загинув 43-річний боєць ЗСУ

Ще один військові отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості

В результаті дорожньо-транспортної пригоди в Полтавській обл. загинув військовослужбовець і ще один військовий постраждав. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління ДАІ ГУМВС України в Полтавській області.

Повідомляється, що подія сталася 15 жовтня на 134-му кілометрі автодороги Київ-Харків поблизу села Олексіївка Гребінківського району Полтавської обл.

За даними МВС, водій автомобіля "Урал" з цистерною, який рухався в напрямку Києва, допустив зіткнення з тягачем "Рено Магнум" з цистерною, який стояв на узбіччі. В результаті зіткнення 43-річний водій "Уралу" (сержант збройних сил України) загинув на місці, а його 44-річний пасажир (рядовий ВС) - отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. 28-річний водій вантажівки "Рено Магнум" не постраждав.

В результаті зіткнення на автомобільне полотно стався витік бензину, який перевозили військовослужбовці. Рух транспорту в бік Києва було тимчасово обмежено.

Нагадаємо, раніше у Миколаєві п'яний військовий влаштував ДТП.