ua en ru

У ДТП в Одеській області загинула журналістка, ще одна постраждала

У ДТП в Одеській області загинула журналістка, ще одна постраждала Фото: загибла Стася Рафал (facebook.com/strafal)

Автоаварія сталася поблизу села Троїцьке близько 4:00 22 липня

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Одеській області загинула спеціальний кореспондент сайту "Страна.UA" Стася Рафал. Про це повідомила її колега Валерія Івашкіна у Facebook.

Троє журналісток їхали відпочивати на море в Одесу, коли поблизу села Троїцьке сталася аварія. Мікроавтобус, у якому вони їхали, близько 4:00 22 липня 2017 року врізався у вантажний автомобіль, що несподівано пригальмував на середній смузі траси.

Зазначено, що внаслідок зіткнення Рафал разом із кріслом викинуло з салону. Лікарі, які приїхали на місце аварії, констатували смерть журналістки.

За інформацією Івашкіної, внаслідок ДТП постраждала також ще одна її колега Катерина Шумило, яку з черепно-мозковою травмою госпіталізували в Любашівську лікарню.

Мы со Стася Рафал, Катя Шумило и моей бабушкой ехали в Одессу. Веселенький микроавтобус с Блаблакара, с жёлтыми боками и...

Опубліковано Valeriya Ivashkina 21 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві 20 липня 2017 року вантажівка врізалась у автівку патрульної поліції, внаслідок чого постраждав патрульний-водій.