ua en ru

ДТП в Мауриполе: пострадало 16 осіб

ДТП в Мауриполе: пострадало 16 осіб Фото: ДТП в Маріуполі

Всім постраждалим надається медична допомога

В результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), в якому зіткнулися автобус, вантажна фура і маршрутка, постраждало 16 осіб. Про це повідомляє "0629".

"Маршрутка №153 повертав з вулиці Митрополичій і не захотіла поступитися дорогу фуру, яка рухалася по головній вулиці Купріна. Водій вантажівки спробував уникнути аварії. В кінцевому результаті йому вдалося піти від лобового зіткнення - фура вдарила маршрутку збоку. Однак відбулося ще одне зіткнення - рейсовий автобус "Маріуполь-Лугове" вдарив маршрутку в лоб", - наголошується в повідомленні.


Як наголошується, в ДТП постраждало 16 осіб. Так, 7 осіб отримали легкі травми і після огляду та надання медичної допомоги залишені на місці аварії.

ДТП в Мауриполе: пострадало 16 осіб

Фото: у Маріуполі зіткнулися фура, автобус, маршрутка

Також повідомляється, що світлофор на даному перехресті працював у режимі жовтого миготливого світла, тобто фактично перехрестя було нерегульованим. Маршрутка, яка рухалася по другорядній дорозі, не захотіла звільняти дорогу транспортним засобам, які рухалися по головній, що стало причиною ДТП.

ДТП в Мауриполе: пострадало 16 осібФото: винуватець ДТП - водій маршрутки - не хотів поступатися дорогу авто, які рухалися по головній

У свою чергу, водії транспортних засобів, включаючи маршрутку - не постраждали.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок ДТП в Луцьку постраждали 11 осіб.