ua en ru

ДТП з машиною Ярославського: щодо поліцейських і прокурорів проведуть розслідування

ДТП з машиною Ярославського: щодо поліцейських і прокурорів проведуть розслідування Фото: Ірина Венедиктова, генпрокурор України (Віталій Носач, РБК-Україна)

Відносно поліціянтів і прокурорів проведуть розслідування у справі про ДТП з машиною бізнесмена Олександра Ярославського. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиме Офіс генерального прокурора.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook генпрокурора Ірини Венедиктової.

Зокрема вона заявила, що "людина, яка зізналася у скоєнні злочину, на загальну думку поліціянтів і прокурорів - простіше кажучи, бреше".

"Генеральна інспекція офісу генпрокурора в п'ятницю внесе відомості до ЄРДР щодо співробітників Нацполіції Харківської області та прокурорів Харківської обласної прокуратури. Має бути проведено повноцінне і неупереджене розслідування щодо цих посадових осіб", - повідомила генпрокурор.

Венедиктова бере справу під особистий контроль.

"Попри впізнаваність особи, ймовірно, причетного до скоєння цього злочину, що спричинила смерть людини, на статус цієї особи в суспільстві, на його можливості і зв'язки, злочин буде розслідуватися швидко, якісно і неупереджено", - заявила вона.