ua en ru

ДТП у Львівській області: поліція уточнила кількість постраждалих

ДТП у Львівській області: поліція уточнила кількість постраждалих Фото: у Львівській області сталася смертельна ДТП (ramstein.af.mil)

За фактом ДТП порушили кримінальну справу

В результаті смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Львівській області за участю автомобілів і вантажівки, крім трьох загиблих, отримали травми ще чотири людини. Про це йдеться в повідомленні поліції Львівської області у Facebook.

Зазначимо, аварія сталася напередодні ввечері на трасі Київ-Чоп поблизу села Чишки Пустомитівського району. Водій мікроавтобуса "Мерседес Спринтер", наближаючись до автомобільної пробки, не впорався з керуванням і врізався у ВАЗ-2105. Від удару ВАЗ зіткнувся ще й з вантажним автомобілем "Вольво".

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій ВАЗ і його 26-річний пасажир загинули на місці пригоди, ще один пасажир "п'ятірки" - 28-річний чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Крім того, з травмами різної тяжкості були госпіталізовані троє пасажирів ВАЗ у віці 27, 51 і 50 років. Водій мікроавтобуса "Мерседес" також отримав тілесні ушкодження. За фактом ДТП відкрито кримінальну справу.

На Львівщині внаслідок потрійного автозіткнення загинули три людини Ще четверо учасників дорожньо-транспортної пригоди ...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 25 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області в ДТП з вантажівкою загинули три людини. Спочатку точна кількість постраждалих не було встановлено.